Aktuelt

Indkaldelse til årsmøde i BKF-midt søndag d. 24. 3. 2019 kl. 16.30
På KH7 Artspace, Sydhavnsgade 7. 8000 Aarhus C.

Her er parkering. https://www.kh7artspace.dk/
Forslag til dagsorden sendes senest d. 8. 3 til Mette Skriver på mette_14s@hotmail.com

DAGSORDEN:

 1. Valg af ordstyrer
 2. Valg af referent
 3. Valg af 2 personer til at tælle stemmer
 4. Årsberetning ved formanden
 5. Fremlæggelse af regnskab ved kassereren
 6. Fremlæggelse af kursusregnskab ved Ole C Hansen
 7. Indkomne forslag
 8. Valg af nye bestyrelsesmedlemmer.
  På valg er Hardy Brix, ønsker ikke genopstilling. Og Steffen Tast, der genopstiller.
 9. Ønsker fra medlemmerne omkring udvalgets fortsatte arbejde/indsatser, omkring fx kurser o.a.
 10. eventuelt

Pause med lettere anretning.
11. Mikkel Elming er kunsthistoriker, kurator og leder af den utraditionelle kunsthal Regelbau 411, som har til huse i to bunkere nord for Struer. Elming vil fortælle om kunsthallen og de udstillinger, som har været afholdt i bunkerne. 
https://www.regelbau411.dk/https://www.regelbau411.dk/

12. Jette Gejl, medlem af KH7 viser rundt og fortæller om sin udstilling pt. på KH7 Artspace.

Da der vil blive serveret en let anretning, bedes du tilmelde dig til
birthe-reinau@godmail.dk senest den 18. 3.
Vi glæder os – og håber at se så mange som muligt af jer!

Venlig hilsen Hardy Brix, Steffen Tast, Verner Brems, Michael Bredtved, David Ramirez, Birthe Reinau, Pia Pedersen og Mette Skriver

[1] KH7 artspace er et kunstnerfællesskab med tilhørende udstillings-rum på sydhavnen i Aarhus. Ambitionen med det kunstnerdrevne udstillingsrum er en vibrerende platform for kunstnerisk dialog og udfoldelse på tværs af generationer og genrer i Aarhus. 

Store ting i ler · Kursus for BKF-medlemmer

Der har vist sig en stor interesse for at arbejde med store emner i ler, derfor tilbyder BKF/Midtjylland nu et nyt keramisk kursus med Store ting i ler. Underviser er bl.a. Jakob Keis Fiedler, der tidligere været ansat på Tommerup Teglværk, og har en stor erfaring med de særlige udfordringer, der følger med arbejdet med store skulpturelle emner i ler. Kurset foregår på Formværkstedet på Godsbanen, og hensigten er at give professionelle kunstnere en enestående mulighed for at arbejde med store formater i keramik; at eksperimentere med forskellige keramiske teknikker og overfladebehandlinger som fx begitninger, oxyder, dekorationsfarver, sgrafitto, glasurer mm.

Kursets indhold
1. dag på kurset er der introduktion til processen og de mange muligheder indenfor værkstedets forskellige typer af ler, begitninger, farver og glasurer. Der fremstilles prøver og/eller skitser, der tørres og forbrændes, som inspiration/øvelse til brug for arbejdet med de store emner senere i processen. I perioden mellem første og anden mødegang, er det muligt at komme på Formværkstedet og glasere sine prøver, så de er klar til når man kommer til de to sidste mødegange.
Dag 2 og 3 vil der være mulighed for fx at modellere en stor krukke på drejeskive – eller at arbejde med andre store skulpturelle emner efter eget valg.
Dag 1: Lørdag 9/3 kl. 10-16
Dag 2: Fredag 22/3 kl. 13-19
Dag 3: Lørdag 23/3 kl. 10-16


Sted: Formværkstedet, Godsbanen, Aarhus. Antal deltagere: 12
Undervisere: Mette Skriver der er ansat på Formværkstedet, laver introforløb den første dag, Jakob Keis Fiedler underviser dag 2 og 3 i opbygningen af de store emner.

Pris og tilmelding
Pris for BKF medlemmer 860 kr., for ikke-medlemmer 1.720 kr.
Prisen dækker fortrinsvis udgifter til ler, materialer, glasurer, opbevaring under tørring og brændinger. NB: Den allersidste glasering/glasurbrænding betales individuelt af de enkelte deltagere efter kurset er slut.

Tilmelding: mette_14s@hotmail.com
Senest 25. februar 2019. Kurset er støttet af BKFO-Fonden

KP19 & SPRING19 i Kunsthal Aarhus
Udstillingsperiode: 30. marts – 24. april 2019
Online ansøgning til KP19: 1. februar – 26. februar 201
>> Betingelser KP19 
>> Censurkomitéen KP19
KP – den åbne censurerede udstilling for samtidskunst i Kunsthal Aarhus
Kunstnernes Påskeudstilling giver både etablerede kunstnere og nye talenter mulighed for at præsentere deres værker for et større publikum. Gennem censurkomitéens udvælgelse præsenteres nogle af de strømninger og tendenser, der kommer til udtryk i kunsten lige nu.
KP modtager hvert år op mod 2000 værker til bedømmelse fra omkring 400 kunstnere – hovedsageligt fra Danmark og de øvrige nordiske lande, men også fra kunstnere fra resten af verden. Statistisk set er det ca. 5% af værkerne, der antages til udstillingen.
>> Om KP, SPRING & SOLO