BKF Midt Kurser 2022

Januar 2022

’SKULPTURELLE EMNER I LER’
Der sættes fokus på de særlige udfordringer, der følger med arbejdet med større skulpturelle emner og store krukker i ler. Kurset giver mulighed for at arbejde med store formater i ler, samt at eksperimentere med forskellige keramiske teknikker og overfladebehandlinger som fx begitninger, oxyder, dekorationsfarver, sgrafitto, glasur mm.

Sted
Kurset afholdes på Keramikværkstedet på Godsbanen i Aarhus.

Tidspunkt
Lørdag 8. januar kl. 10 – 16 + fredag 14. januar kl. 15 – 21 + lørdag 15. januar kl. 10 – 16

Pris 1.250 kr. NB kurset er støttet af BKFs udvalg til fordeling af kulturelle midler, derfor er prisen for BKF- medlemmer 1.050 kr.
Prisen er inklusiv 30 kg ler, begitninger mm + alle forglødninger, samt glasering/glasurbrænding af prøver og emner fra dag 1. NB: Den sidste glasering foregår og betales individuelt af den enkelte kursist.

Undervisere
Jakob Keis Fiedler er uddannet på Designskolen i Kolding og har desuden meget erfaring med store keramiske projekter fra sin tid som medarbejder på Tommerup Teglværk.

Mette Skriver, Det Jyske Kunstakademi, arbejder med skulpturel keramik, har været ansat på Godsbanens Keramikværksted i 7 år.

Kursusbeskrivelse

 Dag 1. MetteIntro til værkstedet. Info om processen og muligheder angående lertyper, overfladebehandling, mm. Forsøg med diverse teknikker, produktion af prøver.
 Prøverne tørres og forglødes i den mellemliggende periode.
 Dag 2. og Dag 3. Jakob og MetteInstruktion i arbejdet med store kukker eller andre skulpturelle emner. Evt. dekoration med begitninger. Glasering af prøver og andre emner fra dag 1.

Tilmelding til mette_14s@hotmail.com